top of page

Ο χώρος αποστειρώνεται με την μοντέρνα μέθοδο ακτiνοβολίας  UVC 

Ελάτε να μας δείτε σε ένα φιλικό περιβάλον και να συζητήσουμε μαζί το πλάνο της φυσικοθεραπείας που σας ταιριάζει.

About: About
DSC_1118.JPG

Ο σύχρονος εξοπλισμός σε συνδυασμό με την ολιστική προσέγγιση στο πρόβλημα σας, εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για την γρήγορη αποκατάσταση και επιστροφή σας στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

DSC_1105.JPG
c267df32be4af4334558d674c5b58d96_edited_

Το θεραπευτικό γυμναστήριο στοχεύει στη βελτίωση της λειτουργικότητας  του ασθενή, στην αύξηση της αερόβιας ικανότητας, τη βελτίωση και ενίσχυση της μυϊκής αντοχής, της ευλυγισίας, της νευρομυϊκής συναρμογής, τον έλεγχο του βάρους και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Η ενεργητική αποκατάσταση είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών, καρδιαγγειακών, εκφυλιστικών, μετατραυματικών και μεταβολικών διαταραχών.

DSC_1107.JPG
c267df32be4af4334558d674c5b58d96_edited_

Ηλεκτροθεραπεία

Vacotron 460

Το Vacotron 460 είναι μια μονάδα αναρρόφησης για σύνδεση με την ηλεκτροθεραπεία, χρησιμοποιώντας ηλεκτρόδια βεντούζας.

 

Όταν εφαρμόζονται ηλεκτρόδια βεντούζας ,γίνεται αποτελεσματική η εφαρμογή , καθώς τα ηλεκτρόδια έχουν καλή επαφή με το δέρμα. Το αποτέλεσμα μασάζ που προκύπτει από το παλμικό κενό εξασφαλίζει καλή ροή αίματος μέσω του δέρματος κάτω από το ηλεκτρόδιο. Αυτό μειώνει την αντίσταση του δέρματος, αυξάνει την αποτελεσματικότητα του διεγερτικού ρεύματος και μειώνει το χρόνο θεραπείας.

Untitled-1d-1.jpg
c267df32be4af4334558d674c5b58d96_edited.

Θεραπεία TECAR

 η εξέλιξη της διαθερμιας

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες (Tecar Therapy) είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος η οποία μέσω της μεταφοράς ενέργειας χωρίς ακτινοβολία, είναι σε θέση να διεγείρει και να επιταχύνει τη φυσική διαδικασία αναγέννησης και επούλωσης των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη, επιταχύνοντας έτσι την αποκατάσταση της κινητικής λειτουργίας.

DSC_1109.JPG

Θεραπεία με

 KINESIOTAPING

Η μέθοδος Kinesio Taping® είναι μια τεχνική αποκατάστασης που σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του σώματος, παρέχοντας στήριξη και σταθερότητα στους μύες και τις αρθρώσεις χωρίς να περιορίζει το εύρος κίνησης του σώματος καθώς και να παρέχει εκτεταμένο χειρισμό μαλακών ιστών για να παρατείνει τα οφέλη της θεραπείας που χορηγείται στο κλινικό περιβάλλον. Χωρίς λατέξ και με δυνατότητα να την φέρει ο ασθενής στο δέρμα του για ημέρες κάθε φορά, το Kinesio® Tex Tape είναι ασφαλές για πληθυσμούς που κυμαίνονται από παιδιατρικό έως γηριατρικό και συμβάλει στην θεραπεία επιτυχώς σε πληθώρα ορθοπεδικών, νευρομυϊκών, νευρολογικών και άλλων ιατρικών καταστάσεων.

6pcs-Kinesiology-Tape-Band-Knee-Elbow-Ar
c267df32be4af4334558d674c5b58d96_edited.

 Η επαγγελματική συσκευή υπερήχων διαθέτει 25 πρωτόκολλα που βασίζονται σε τεκμηριωμένες κλινικές εφαρμογές, που εγγυώνται την αποτελεσματική θεραπεία.

Η συσκευή θα είναι πάντα έτοιμη για χρήση χάρη στο τροφοδοτικό που λειτουργεί (προαιρετικά) με μπαταρία. Ανεξάρτητα από το εάν βρίσκεται στο σπίτι του ασθενούς ή στα αποδυτήρια ενός αθλητικού συλλόγου, το Sonopuls 490 είναι η επαγγελματική συσκευή  για τη θεραπεία υπερήχων.

Οι βιολογικές επιδράσεις είναι το αποτέλεσμα στις μηχανικές και θερμικές επιδράσεις της συσκευής

DSC_1110.JPG
c267df32be4af4334558d674c5b58d96_edited.

Η Πρεσσοθεραπεία  αποτελεί την εξέλιξη της γνωστής λεμφικής μάλαξης καθώς στηρίζεται στις ίδιες αρχές με αυτήν.

Η λεμφική μάλαξη είναι μια τεχνική απαλού και ρυθμικού μασάζ που βοηθά στην απορρόφηση των υγρών , την προώθηση της λέμφου προς τα λεμφογάγγλια  και την επιστροφή  της στο φλεβικό σύστημα. Βελτιώνει την διαδικασία του μεταβολισμού και αυξάνει τις φαγοκυτταρικές ιδιότητες των λευκών αιμοσφαιρίων. Με τη λεμφική μάλαξη το ανθρώπινο σώμα δέχεται μια ήπια αφύπνιση. Επιπρόσθετα, η λεμφική μάλαξη συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των οιδημάτων που προκαλούν πόνο στον ασθενή καθώς και στη βελτίωση της κυτταρίτιδας.

Η Πρεσσοθεραπεία λοιπόν, είναι η ιδανική θεραπεία λεμφικής αποσυμφόρησης και αντιοιδηματικής δράσης.

61cvS9+rGpL._AC_SL1000_.jpg
bottom of page